C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

Bouwen aan de gezondste werkcommunity van Europa

Midden in de Randstad en met uitzicht op Schiphol staat Pharos: een kantoorgebouw dat de komende jaren wordt getransformeerd tot de meest gezonde, sociale en energieopwekkende werkomgeving van Europa.

“De Pharos van Alexandrië is een van de zeven wereldwonderen van de klassieke oudheid. Deze vuurtoren deed dienst als baken en lichtpunt en gaf een vergezicht op de horizon.” Vanuit deze gedachte transformeert Pharos één van de bekendste gebouwen van Hoofddorp naar een trots lichtpunt voor gezond en energiek werken.

De komende tijd wordt er van één van de bekendste gebouwen van Hoofddorp een trots lichtpunt gemaakt voor gezond en energiek werken, samen met huurders, partners en leveranciers. Het consortium maakt van Pharos de meest energieopwekkende werkomgeving van Europa. Gezamenlijk transformeren zij de negentiende verdieping en de entree van Pharos tot een showcase voor innovaties op het gebied van gezond en energieopwekkend werken. Denk hierbij aan duurzame installaties, circulaire materialen of flexibele werk- en vergaderplekken. Maar ook aan een creatieve pitch-hoek, een gezonde ‘health bar’, een beweeghoek die energie geeft of een stiltekamer voor yoga, meditatie of een tukkie. Het consortium daagt de markt uit om met slimme, gezonde of duurzame oplossingen te komen.

Meer informatie over Pharos: http://pharos.work/over-pharos

Share this Post!

About the Author : Kees Verweel


0 Comment

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.