C2C EXPOLAB

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

C2C ExpoLAB beschikt over unieke kennis en ervaring met het praktisch toepassen van de cradle to cradle principes en de circulaire economie in de bebouwde omgeving en (overheids)bouwprocessen. C2C ExpoLAB helpt zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers van (publieke) gebouwen, op een innovatieve, gemakkelijke en duurzame wijze geld te verdienen en te besparen vanuit de uitgangspunten van cradle to cradle en circulaire economie.

 

Het bereiken van een maximale collectieve meerwaarde, vanuit een holistische aanpak, staat daarbij centraal. Belangrijk bij het toepassen van de circulaire uitgangspunten van cradle to cradle is dat dit zoveel mogelijk aan de ‘voorkant’ van het proces gebeurt.
Het C2C ExpoLAB is een betrouwbare partner die in staat is om snel te schakelen. Wij hanteren het credo “inspireren, verleiden, ontzorgen” om praktisch en pragmatisch aan de slag te gaan met het toepassen van de circulaire uitgangspunten binnen bouw en overheid.
Het C2C ExpoLAB heeft een gedreven en ervaren team, beschikt over een groot netwerk en fungeert daarmee als spin-in-het-web. Door duurzame oplossingen slim met elkaar te verbinden zoeken we naar synergievoordelen, waarbij we proberen de lat telkens hoger te leggen. Op deze manier willen we voor u de maximale meerwaarde realiseren.

C2C ExpoLAB
Kazernestraat 17
5928 NL Venlo
+31(0)77 396 8007
info@c2cexpolab.eu
www.c2cexpolab.eu

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.