C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

Cradle to Cradle fietstocht Venlo

Gemeente Venlo introduceert de eerste Cradle to Cradle fietsroute ter wereld, genaamd: “De verborgen geheimen van Venlo”. Tijdens deze fietstocht wordt teruggekeken op het rijke verleden en de duurzame ambities van Venlo.

De wereld verandert en Venlo loopt voorop. Met de realisatie van het Cradle to Cradle stadskantoor te Venlo is een nieuw hoofdstuk ontstaan met internationale belangstelling. Bekijk Venlo door de ogen van een toerist en zelfs de meest doorgewinterde Venlonaar leert de stad op een andere manier kennen. Er is namelijk nog veel meer dan een Cradle to Cradle geïnspireerd stadskantoor!

Op 28 en 29 oktober maakt de fietsroute deel uit van de open dagen van het Stadskantoor. De fietsroute voert u langs een aantal stadskernen van Venlo. In elke kern is wel een bijzondere Cradle to Cradle locatie te bezichtigen, maar ook de andere bezienswaardigheden komen ruimschoots aan bod.

U kunt de route beginnen vanaf elk knooppunt die in de gratis app vermeldt staat. De link van de app krijgt u na aanmelding gratis toegestuurd. Als onderdeel van de fietstocht bezoekt u het Stadskantoor waar u vanaf het dak kunt genieten van het betoverende uitzicht. Ook zijn er een aantal kraampjes en workshops over Cradle to Cradle. De fietstocht duurt ongeveer 2 uur, maar u kunt uw eigen tempo volgen. Kijk voor informatie en aanmelden op: http://www.citytourvenlo.nl/

Share this Post!

About the Author : Kees Verweel


0 Comment

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.