DEVENTER PROFIELEN

deventer-partner

DEVENTER Profielen is de initiatiefnemer van de C2C Bouwgroep en ’s werelds eerste fabrikant van afdichtingsprofielen met een Cradle to Cradle Silver productcertificaat! DEVENTER Profielen ontwikkelt en produceert dichtingen voor ramen en deuren, waarbij mens, milieu, innovatie en service centraal staan. Keuzes voor menselijk kapitaal, grondstoffen en productietechnieken worden gemaakt vanuit de overtuiging dat deze toekomstbestendig moeten zijn. Wij zijn nu en in de toekomst de meest omgevingsbewuste ontwikkelaar van dichtingen.

 

De Cradle to Cradle-productcertificering helpt DEVENTER Profielen om onze producten intelligenter te ontwerpen en produceren, met als doel een verbeterde productkwaliteit, het reduceren van milieu impact en de veiligheidskosten in de productketen. Onze dichtingen vinden daarmee goede aansluiting binnen de circulaire economie. Het certificaat is toegekend aan de afdichtingsprofielen in de SP, SV en SPV reeks. DEVENTER profielen zorgen voor een optimale afdichting tegen wind, water, geluid en rook. Door gebruik van gesloten microschuim zijn de profielen eenvoudig te monteren en realiseren ze een aangename sluitdruk. We verkopen onze producten in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en andere landen. De DEVENTER profielvormgeving is uniek, de tolerantiecapaciteit groot. Testrapporten, informatie betreffende geluid, brand evenals ISO, KOMO en IFT certificaten bevestigen onze know how.

 

U wordt geholpen door een klein hecht team van specialisten die voor u snel een gepaste oplossing verzorgen van hoge kwaliteit. Naast de hoogwaardige kwaliteit en een snelle service bieden wij ook stabiliteit door middel van marktconforme prijzen. U kunt dus altijd op ons rekenen.

 

DEVENTER Profielen is gecertificeerd door: SGS Search

DEVENTER Profielen
Voorerf 75
4824 GM Breda
+31(0)76-5416900
Info@deventer-profielen.nl
www.deventer-profielen.nl

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.