ESPERO

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

ESPERO biedt meerwaarde in maatwerk en verhoogt de efficiency per m2 met duurzame, esthetische mobiele wandsystemen. Immers wat functioneel is, mag ook mooi zijn: een combinatie die in elk type wandsysteem van ESPERO is terug te vinden. Illustratief hiervoor zijn de nationale en internationale projecten op onze website.

 

Dankzij een uitstekend toegeruste R&D-afdeling en een innovatief productieproces speelt ESPERO met superieure kwaliteit razendsnel in op elke vraag. Niet voor niets heeft ESPERO in de loop der jaren een duurzame relatie opgebouwd met zowel architecten als met andere partijen uit de bouwsector.

 

Espero heeft op 98% van het assortiment het Cradle to Cradle certificaat behaald. Voor onze mobiele wanden zijn we “basic” gecertificeerd. Echter, hebben we voor de mobiele glas wanden het “bronze” certificaat behaald. Ieder wandtype van Espero bestaat uit een grote diversiteit aan grondstoffen. Er werd dan ook met relatief veel toeleveranciers samengewerkt om tot dit resultaat te komen. But, we did it! Hiermee gaat Espero, net als Cradle to Cradle, nog verder dan de standaard norm voor duurzaamheid.

 

ESPERO is gecertificeerd door: SGS Search

Espero Mobiele Wanden
Sluisweg 26-28
5145 PE Waalwijk
+31 (0)416 338955
info@espero.nl
www.espero.nl

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.