HERMETA

logohermeta

Hermeta is al 95 jaar een Nederlandse onderneming met een breed pakket van bouw-, industrie- en interieurgerelateerde producten, met als basismateriaal aluminium. Hermeta staat voor duurzaamheid en innovatie. Sinds 2018 heeft Hermeta het C2C-silver Certificaat ontvangen voor al het Bouw- & Meubelbeslag en de Gardelux® garderobes.

 

Bij het realiseren van een hoogwaardige productie neemt Hermeta haar verantwoordelijkheden in de zorg voor het milieu. Een lange levensduur, materiaalkeuze en de recyclebaarheid van de producten spelen daarom al in de ontwerpfase een prominente rol. In de productiefase wordt natuurlijk zorgvuldig omgesprongen met afvalstoffen en restmaterialen. Ook heeft Hermeta twee labels geïntroduceerd: Hermeta life en Hermeta blue die de leidraad vormen om invulling te geven aan Innovatie en Duurzaamheid.

 

Hermeta wil met het ontwikkelen van veilige producten, gemaakt met duurzame materialen, bijdragen aan een schone en leefbare wereld voor iedereen. Zo is alle gebruikte stroom groene Betuwe stroom en is al het gasgebruik bos-gecompenseerd. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van het bouw- en meubelbeslag uit minimaal 75% gerecycled aluminium of is ontworpen voor hergebruik.

 

Het ontvangen van de Cradle to Cradle Silver certificaat is een mooie indicatie dat Hermeta met trots de positie als toonaangevende en duurzame producent vervuld. Want als bedrijf gelegen in de prachtige omgeving van de Betuwe wil Hermeta er alles aan doen om deze mooie omgeving te behouden.

 

Hermeta is gecertificeerd door: SGS Search

Hermeta B.V. 
1e Industrieweg 1
4147 CR Asperen
+31 (0)345 63 48 88
metaalwaren@hermeta.nl
www.hermeta.nl

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.