C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle
jul, 04 2016

Het Gouden Hart | Wienerberger

Het Gouden Hart is dé ontmoetingsplek voor de bewoners van de nieuwe wijk. Het centrum heeft publieke buitenruimtes met een duidelijk karakter en meerdere doelen dienend. Een winkelstraat, die onderdeel uitmaakt van de wijkontsluiting, een stationsplein met winkels en voorzieningen, of een gracht met woningen en ontsluitingsroutes. Een multifunctioneel gebruik van de openbare ruimte geeft gelegenheid tot een sociaal veilige omgeving.

Westpolder Bolwerk wordt gekenmerkt door traditionele architectuur. Vele kleine panden met baksteen gevels en keramische daken. De architectonische ambitie was één groot gebouw te maken dat opgeknipt is in kleinere delen. In aansluiting hierop is een bibliotheek ontwikkeld met gevels, daken , ramen en materialen. Door te variëren met deze basiselementen ontstaat een pandsgewijs gevarieerd gevelbeeld, met een eigen architectuurtraditie.

De hier toegepaste sorteringen zijn Klampaert Classic Blue – Bastogne Redstone Blue en Golborn. Dit zijn handvormstenen in dikformaat van onze fabriek De Vlijt in Winterswijk.

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.