Seminar & Debat : De zin en onzin van materiaalpaspoorten!

Op vrijdag 4 oktober 2019 organiseert de Cradle to Cradle bouwgroep een uniek seminar & deabat voor architecten, ontwerpers, eigenaren, ontwikkelaars en bouw professionals. Deelnemers worden deze ochtend meegenomen in de wereld van de Materiaal Paspoorten en het circulair en gezond bouwen.

Het paspoort
Materiaal Paspoorten geven bouwmaterialen een ‘identiteit’. Het doel van de paspoorten is om waarde te genereren door de mogelijkheden en waarde voor hergebruik en recycling van producten en materialen op verschillende niveaus in kaart te brengen en beschikbaar te maken voor de juiste partijen en op het juiste moment. Daarnaast kunnen materiaalpaspoorten meer inzicht geven in content van het materiaal en of deze gezond en veilig is. Het materialenpaspoort krijgt niet voor niets steeds meer bekendheid, het aantal bedrijven dat hierin investeert, wordt groter omdat circulariteit tegenwoordig steeds meer op de voorgrond komt in aanloop naar een volledig circulaire economie in 2015. Tijdens het seminar leert u de verschillende materiaal paspoorten kennen, en kunt u bepalen hoe deze in te zetten in uw project(en).

Het debat
Is het materialen paspoort het juiste instrument voor uw project? Of het juiste instrument voor het ‘borgen’ van een circulair bouwproject? We vragen dit aan diverse bouwprofessionals en gaan samen met de gastsprekers en met u in debat over de voor- maar wellicht ook de nadelen van het paspoort. De weg naar een circulaire economie is een leerweg die we samen in moeten slaan, en waar gezamenlijke kennis en ervaring ons weer een stap verder brengen. Interesse in materialen paspoorten? Meedoen aan het debat? Schrijf dan snel in voor deze unieke dag, er zijn slechts 130 plaatsen beschikbaar!

Het programma
De sprekers op deze dag zijn oa Madaster, EPEA, Circuliar IQ, Cradle to Cradle Bouwgroep, Van Wijnen Bouw, Montea Vastgoed en ingenieursbureau Sweco. Het debat zal worden geleid door Maarten Bouwhuis, Maarten is een veel gevraagd dagvoorzitter, debatleider en is hij presentator bij BNR Nieuwsradio

Meer informatie? https://c2cbouwgroep.nl/event/c2c-bouwgroep-c2c-materiaal-paspoorten/
Direct aanmelden? https://fd7.formdesk.com/c2cbouwgroep/reservelijst_materiaalpaspoorten

Share this Post!

About the Author : Natasja Schulte


0 Comment

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.