WIENERBERGER

wienerberger

Bij Wienerberger zijn we overtuigd van de kracht van keramiek. Als geen ander weten we hoe onze bakstenen en keramische dakpannen een omgeving tot leven kunnen brengen. Op de authentieke sfeer, de warme uitstraling en het uitstekende comfort van duurzaam keramiek kunnen we nog honderden jaren bouwen. Want ook over 100 jaar willen we nog prettig kunnen wonen, werken en leven. Keramiek leeft! Samen met onze opdrachtgevers zoeken we steeds naar nieuwe toepassingen om onze toekomstige leefomgeving vorm te geven.

 

Naast een compleet scala aan keramische producten, produceert Wienerberger ook het droogstapelsysteem ClickBrick. Het meest duurzame product voor de buitengevel is niet alleen makkelijk te monteren maar eveneens te demonteren en direct geschikt voor een nieuwe toepassing. Op ClickBrick krijgt u een Retourcertificaat, waarbij een hergebruik door Wienerberger wordt verzekerd. Ook het sinds 2010 op de markt zijnde Duecobrick systeem kenmerkt zich door innovaties op het gebied van duurzaamheid. De fabrieken en producten van deze steenfabrieken ‘De Nijverheid’, ‘De Vlijt’ en ‘De Volharding’ zijn EPEA Cradle to Cradle gecertificeerd.

 

Dagelijks werken bij Wienerberger ongeveer 800 mensen met passie aan het vervaardigen van keramiek en het ondersteunen van onze opdrachtgevers op een eigentijdse manier. Vooroplopen en vaak net dat stapje meer zetten voor onze klanten, uit liefde voor het vak: dat kenmerkt ons. Met het beste product en een uitstekende service. Want wij zijn uw partner in keramiek. Dát is Wienerberger.

Wienerberger is gecertificeerd door: EPEA

Wienerberger
Hogeweg 95
5301 LK Zaltbommel
+31(0)88 1185111
info.nl@wienerberger.com
www.wienerberger.nl

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.