Partner worden?

Ben je een fabrikant van C2C gecertificeerde bouwproducten en/of -materialen, of ben je gestart met C2C certificering? Dan kun je aansluiten bij de C2C Bouwgroep! We hebben ook kennispartners, onder andere C2C assessoren. Ben je een C2C kennisbedrijf? Ook dan kom je in aanmerking voor een partnerschap!

Het C2C Bouwgroep partnerschap biedt de volgende voordelen:

 

  • Je bent als eerste op de hoogte van updates en ontwikkelingen bij het C2C PII, ons bestuur heeft circa 8 keer per jaar overleg met het instituut en deelt de verslagen met de partners. Als partner kun je deelnemen aan deze dialogen. 
  • We profileren ons als ambassadeurs voor gezonde bouwproducten en  -materialen die 100% geschikt zijn voor de circulaire toekomst. 
  • Je deelt kennis met de andere partners op onze jaarlijkse drie partnerdagen. Er zijn bovendien regelmatig interessante en relevante sprekers op deze dagen. De partnerdag in juni sluiten we altijd informeel af met een leuke activiteit en hapje eten!
  • Als partner heb je - laagdrempelig - toegang tot het grote netwerk van Cirkelstad! Je kunt de CoP's bezoeken en ontdekken of Cirkelstad voor jou meerwaarde biedt.
  • De C2C Bouwgroep organiseert jaarlijks een event/ seminar, waar je als partner kunt participeren en netwerken. De C2C Bouwgroep onderzoekt potentiële samenwerkingen met relevante (circulaire) organisaties. 

 

Voor een bescheiden contributiebijdrage krijg je dus heel veel terug! Interesse? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak!

 


C2C Bouwgroep Milestones 2015-2024

 

Milestones C 2 C Bouwgroep Januari 2024 Pdf
PDF – 4,6 MB 77 downloads