C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

C2C Bouwgroep steunt Clean2Antarctica

De C2C Bouwgroep is sponsor van Clean2Antarctica. Samen met onze partners hebben wij 12 HexCores aangeschaft, waarmee wij de schoonste expeditie ooit steunen. De initiatiefnemers hebben met deze expeditie het doel om aandacht te vragen voor afval en de natuur. Zij willen mensen inspireren om duurzamer te gaan leven en te werken.

Met de Solar Voyager, een schone en zelfvoorzienende terreinwagen, die voor een groot deel wordt gemaakt van afvalplastic, gaan Wilco van Rooijen en Edwin ter Velde over het koudste en meest ontoegankelijke deel ter aarde rijden. Het voertuig is opgebouwd uit zogenoemde ‘HexCores’ van afvalplastic, waardoor het voertuig uiterst licht kan blijven. De zon zal ervoor gaan zorgen dat de Solar Voyager in beweging komt en gedurende twee maanden over de ijsvlaktes van de Zuidpool rijdt.

Ook u kunt de expeditie steunen https://www.clean2antarctica.nl/doe-mee! Adopteer een eigen HexCore en beleef het avontuur naar de geografische Zuidpool van dichtbij. Als bewijs van deelname krijgt u een certificaat met uw unieke ID nummer van deze HexCore thuis gestuurd. Zo kunt u uw bouwsteen volgen op weg naar de Zuidpool.

 

Share this Post!

About the Author : Kees Verweel


0 Comment

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.