INFINITE PAPER PRODUCTS

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

Producten waarvan de grondstoffen oneindig herbruikbaar zijn, zij het in nieuwe producten, zij het als voeding voor de natuur… Dat is de gedachte achter Cradle to Cradle® en dus achter Infinite Paper Products, de nieuwe productlijn van drukkerij Dekkers van Gerwen. Alle grondstoffen in het product kunnen dus opnieuw gebruikt worden door mens en natuur, waardoor ze altijd hun waarde blijven behouden!

 

Een productlijn ontwikkelen die in alle opzichten helemaal goed is. Dat was het uitgangspunt voor Infinite Paper Products. Goed voor de natuur door het gebruik van de juiste grondstoffen en verantwoorde omgang met water en energie, goed voor mensen vanwege de eerlijke omstandigheden waaronder de producten geproduceerd worden en goed voor onze klanten, die hierdoor een nieuwe stap kunnen zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

We geloven dat we onze klanten kunnen blijven bedienen door continu te innoveren. We geven gestalte aan ‘modern drukken’ met behulp van slimme innovaties op het gebied van drukwerk. Innovaties die onze klanten helpen hun doelen te bereiken en op hun beurt weer hun klanten te helpen. Naast Printing on Demand, Variable Data Printing en MyDvG is Infinite Paper Products de volgende slimme innovatie van drukkerij Dekkers van Gerwen. Met Infinite Paper Products ondersteunen wij u in uw streven naar milieubewust ondernemen. Infinite Paper Products zien wij als onderdeel van ‘modern drukken’ – drukken waarbij we niet schadelijk, maar juist goed zijn voor het milieu.

 

We geloven in deze manier van drukken, waarbij we letterlijk goed zijn voor het milieu. Daarom streven wij ernaar om in 2020 van Infinite Paper Products onze grootste productlijn te hebben gemaakt, die verantwoordelijk is voor meer dan de helft van onze productie.

 

Infinite Paper Products sponsort het drukwerk van de C2C Bouwgroep.

Dekkers van Gerwen
De Grote Beer 10
5215 MP ’s-Hertogenbosch
088 – 028 09 00
c2c@dekkersvangerwen.nl
www.infinitepaperproducts.nl

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.