NOFISOL

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

Nofisol heeft haar marktpositie ermee verworven. Luisteren naar de klant. Luisteren naar u! Luisteren naar de uitdagingen die u mogelijk heeft met akoestisch en/of brandtechnisch isoleren. Luisteren naar uw wensen en behoeften, deze toetsen aan de wettelijke voorschriften en aan de technische mogelijkheden. Eventueel in samenspraak met de architect en altijd in overleg met het montagebedrijf.

 

Tijdig en adequaat inspelen op technische en marktontwikkelingen hebben van Nofisol een vakspecialist gemaakt. Een specialist die met u meedenkt, adviseert en met u naar een oplossing toe werkt. Een echte partner dus! Als producent-leverancier èn als adviseur biedt Nofisol een totaalconcept om uw akoestische en/of brandtechnische probleem op te lossen.
Het Nofisol assortiment wordt grotendeels in eigen huis geproduceerd. Als partner is Nofisol in staat om iedere uitdaging op brandtechnisch en akoestisch gebied aan te gaan met een alomvattend assortiment brandvertragende en geluidsisolerende c.q.  – absorberende producten.

 

Nofisol is gecertificeerd door: SGS Search

Nofisol Group
Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
+31-(0)162-431231
europe@nofisol.nl
www.nofisol.nl

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.