C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle
jun, 02 2017

Park 20|20 | SGS Search

Park 20|20 beslaat een oppervlak van 128.000 vierkante meter en is een toplocatie om te werken. In het park zijn veel voorzieningen opgenomen voor een optimaal werkklimaat: een hotel, kinderdagverblijf, postkantoor, bankfiliaal, sportaccommodaties, horecavoorzieningen en winkels.

Om destijds het plan conform de Cradle to Cradle-gedachte te ontwikkelen, moest het projectteam oplossingen vinden voor infrastructuur, alternatieve energievoorziening, en water- en afvalmanagement. SGS Search is ingeschakeld om te onderzoeken welke maateregelen nodig zijn en heeft inzichtelijk gemaakt hoe C2C-bouwen zich verhoudt tot traditioneel bouwen. Zo heeft SGS Search onder andere onderzocht welke structurele conceptmaatregelen vereist zijn om het ambitieniveau te realiseren.

SGS Search stelde aan de hand van het schetsontwerp van McDonough een rapport samen met adviezen om de juiste invulling aan C2C te kunnen geven. SGS Search was ook geselecteerd als partner voor verdere uitwerking. Projectdirecteur Kees Noorman gaf aan: ‘SGS Search heeft een goede reputatie op het gebied van duurzaam ontwikkelen, dus de keuze lag voor de hand’.

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  captcha
  Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.